Hoeveel kost een scootmobiel?

Gepubliceerd op 7 december 2019 om 11:58

Afhankelijk van het model wijkt de prijs van elektrische scootmobielen natuurlijk ook af. Goedkope instapmodellen zijn te vinden vanaf minder dan 1000 €, voor een volledig uitgerust topmodel kun je ook tien keer uitgeven.

Als u kiest voor compacte scootmobiel, moet u ongeveer 1000 tot 1500 € verwachten. Voertuigen in dit prijssegment zijn, zoals reeds beschreven, meer ontworpen voor lichte bestuurders en bestuurders en geschikt voor korte buitenreizen, met toegankelijkheid op de geselecteerde routes. Niet alleen qua bereik en snelheid moet je compromissen accepteren, en uitrusting en comfort zijn meestal niet vergelijkbaar met modellen van hogere kwaliteit. Maar voor degenen die flexibiliteit waarderen, kan een kleine en opvouwbare of demontabele scootmobiel worden aanbevolen.

Senior scootmobielen uit het middensegment bieden u meer rijprestaties, hogere snelheden en ruimere batterijen. Bovendien worden ze gekenmerkt door een hogere stabiliteit en verwerkingskwaliteit en zijn daarom ideaal voor grote en zware mensen. De aankoopprijs in het middensegment ligt tussen ongeveer € 1.500 en € 4.500. U reist met grote banden en een veersysteem. U kunt ook op een comfortabele stoel van de kapitein zitten en genieten van de voordelen van uitgebreide comfort- en veiligheidsvoorzieningen.

Onze speciale en topmodellen, die zich in het hoge prijssegment bevinden, zijn voertuigen van topklasse. Voor meer dan 4000 € kunt u speciale ontwerpen en buitengewone functies verwachten, gekoppeld aan de hoogste kwaliteit. Scootmobiele tweezitter, een off-road elektrische scootmobiel, cabinevoertuigen of e-trikes behoren tot de exoten op de markt, maar genieten een grote populariteit.


«   »

Maak jouw eigen website met JouwWeb