Een gebruikte elektrische scootmobiel kopen: hoe doet u dat goed?

Gepubliceerd op 8 december 2019 om 20:16

Als u nog steeds een gebruikte elektrische scootmobiel wilt kopen, moet u dit bij een dealer doen om ervoor te zorgen dat het voertuig door een expert is getest en functioneel in perfecte staat is. Naast het nieuwe product vindt u bij www.fastfuriousscooters.nl ook gebruikte scootmobiels, of tentoonstellingen en retouren tegen aantrekkelijke prijzen. Ook worden technologie en slijtageonderdelen zorgvuldig gecontroleerd door professionals voorafgaand aan de verkoop. Andere voordelen zijn de garantie van twee jaar en de services.

Let op: Een online retailer kan u helaas geen on-site service bieden, zoals een gespecialiseerde retailer. In het geval van een garantieclaim wordt de scootmobiel opgehaald voor reparatie en vervolgens naar u teruggestuurd.

Houd er rekening mee dat online retailers niet rechtstreeks kunnen schikken met de zorgverzekering.

Desondanks is het natuurlijk mogelijk dat de kosten van een scootmobiel worden gedekt door de zorgverzekering. Dit gaat echter gepaard met een zekere bureaucratische inspanning. Om bij uw ziekteverzekering een vergoeding voor een elektrische scootmobiel aan te vragen, moet een arts eerst de medische noodzaak van een dergelijk voertuig bevestigen. Als onderdeel hiervan moet u al een model kiezen, zodat de arts het recept dienovereenkomstig kan afgeven. Let op: Alleen voertuigen met een hulpnummer en een maximumsnelheid van 6 km / u kunnen worden overwogen. Voor snellere scootmobiels moet je extra betalen. U kunt nu het recept en een kostenraming of de reeds betaalde factuur naar uw zorgverzekeraar sturen.


«